This is a tryout version of RSform!Pro. Click here to purchase a license.This is a tryout version of RSform!Pro. Click here to purchase a license.

Ivott már kávét alvás előtt?
Álmatlanul forgolódott utána egész éjszaka?

Most ilyen kemény büntetés nélkül, akár ezt is megteheti!

Jelentkezzen a V8.hu Ajándékosztó
INGYENES kávé kóstolójára!

 

Ez a kávé este is fogyasztható. Nem okoz nyugtalan alvást, álmatlanságot,
mivel nem a koffein tartalma lévén frissít, hanem

többszörösére növeli a vér oxigénfelvevő képességét

 

A ganoderma hatóanyaga képes megtöbszörözni a vér oxigénszállító képességét, így tartva fenn a testi és szellemi frisseséget (akár egy hosszú utazás során is). Japán kórházak és kutatóintézetek által végzett hosszas kutatások és kísérletek minden szempontból megerősítették a ganoderma pozitív hatásait. A ganoderma különleges tulajdonságait egy új orvosi kifejezéssel jelölik: "adaptogén" (helyreállítja a megbomlott egyensúlyt). Harmonizálja a szervezet funkcióit, fokozza annak természetes öngyógyító képességét, erősíti az immunrendszer, szabályozza a vérnyomást, lúgosít.

"EGÉSZSÉGES KÁVÉ"

Igyon egy csészével az egészségéért!

Végre egy élvezeti cikk, aminek jótékony hatása van!

100% valódi Arabica kávét tartalmaz +

ganoderma kivonattal, melyet sokoldalúsága miatt méltán neveznek a gyógynövények királyának és melynek számtalan vizsgálat igazolta jótékony hatását. A kávé nem tartalmaz tartósító szereket és semilyen más szintetikus anyagot sem.

Jelentkezzen a V8.hu Ajándékosztó
INGYENES kávé kóstolójára!

Instant kiszerelésnek köszönhetően utazásai során is kényelmesen magánál tarthatja.

 

Bizonyítottan hatékony olyan betegségek kezelésében,
melyeknek kiváltó oka valamilyen vérkeringési zavar.

Tesztelje le, kóstolja meg ezt a kávéspecialitást.

Amennyiben jelentkezik a kávé tesztre, úgy kérjük vegye figyelembe, hogy:

 

NINCS SEMMIFÉLE VÁSÁRLÁSI KÖTELEZETTSÉGE.

 

A véleményére vagyunk kíváncsiak!
Ha ízlik a kávé, akkor egészségére, ha nem akkor sincs semmi kötelezettsége.

Egyet kérünk, hogy mondja el mennyire volt megelégedve, és mit tapsztalt.
(Csak a 18. életévüket betöltöttek vehetnek részt a kóstolóban, mely a készlet erelyéig tart.)

NEM KELL a postázással járó költségeket sem fizetnie!

Információt vadászóknak
Szeretne további információt beszerezni a kávéról, az ingyenes próbacsomag elküldése előtt?

VISSZAHÍVJUK TELEFONON!
Ha úgy érzi, hogy inkább személyesen szeretne tájékozódni, kérem, adja meg az alábbi elérhetőségeit és visszahívjuk:
Név (*)
Kérem, adja meg nevét!
eMail (*)
Kérjük, ellenőrizze, hogy jól írta-e be eMail címét, mert formailag nem helyes (pld: Ez a cím védelemre kerül a spamrobotok ellen, engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse )
Telefon (*)
Kérem, adja meg a telefonszámot!
Elmúlt 18 éves? Születési dátuma:
(*)
Kérjük, olvassa el és fogadja el az Általános Szolgáltatási Feltételeket.
Ide azzal az ingyenes csomaggal!
Mihamarabb szeretné kipróbálni az "EGÉSZSÉGES kávét"?

Jelentkezzen az alábbi elérhetőségi adatok megadásával, hogy egy gyors elektronikus úton történő regisztráció után elküldjük az ajándék termékmintát. A regisztráció nem jelent semmiféle vásárlási kötelezettséget. Amennyiben úgy dönt, hogy mégsem kéri a termékmintát, ezt bármikor lemondhatja az Ez a cím védelemre kerül a spamrobotok ellen, engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse címre írt levelében, melyben kérjük, hogy ugyanezeket az elérhetőségi adatokat adja meg.

A ajándék termékminta POSTÁRA ADÁSÁRÓL ÉRTESÍTJÜK eMailben.

Legyen kedves megadni nevét és elérhetőségét...

Név (*)
Kérem, adja meg nevét!
eMail (*)
Kérjük, adja meg eMail címét!
Telefon (*)
Kérem, adja meg a telefonszámot!
Köszönöm!

Milyen címre postázzunk?

Irányítószám
Város
Cím
Elmúlt 18 éves? Születési dátuma:
Kávé fogyasztása? (*)
Invalid Input
(*)
Kérjük, olvassa el és fogadja el az Általános Szolgáltatási Feltételeket.

 

 
"Az én történetem a kávéval nagyon régen kezdődött. El sem tudtam képzelni, hogy ezt a keserű valamit, hogy lehet meginni. 20 évesen elvittek katonának, 350 km-re a családtól. Alapkiképzés utána azonnal írnok lettem (él sportoló létemre) Az írnok legfontosabb feladata, hogy a parancsnok hajnali 4:30-kor megkapja a friss kávéját. A langyos kávé, nincs kávé mondat azonnali fenyegetéssel bírt (agyonlõlek, mert úgyis teljesítenünk kell a hullásiszázalékot.) Normál Rejtői környezetben írnokoskodtam, főztem a kávét. Az alváshiány miatt már magamnak is beadtam a 4 adagos főzetet. Éreztem a savas maró hatást, de már ,"függõ voltam".


A kávézásom akkor vett jelentõs fordulatot, amikor már éreztem a mardosást a gyomromban...
A leszokás nem ment...


Véletlenül hallottam, hogy létezik
EGÉSZSÉGSÉGES KÁVÉ !
Hát az meg, hogy lehetséges?


A kávé az mindenütt kávé, nem?
Hát bizony NEM.


A megoldást  a nagyon magas antioxidáns tartalmú ganoderma gombaőrlemény kávékhoz keverésével oldották meg. Így született az "EGÉSZSÉGES KÁVÉ"


Egészségére Önnek is!

Mihály István
Olyanok is fogyaszthatják, akik a magas vérnyomásuk miatt nem mernek már kávézni, pedig szeretnének (mert korábban már sokat kávéztak)

"A termékekkel való találkozás egy barátunk révén történt. ő úgy kommentálta őket, mint a sikeres fogyókúra kiegészítő eszközeit.

Az interneten utána olvastam a két gombának, és amit ott találtam, nekem mint orvosnak nagyon meggyőző volt. Csomó klinikai vizsgálat összefoglalója írt le  nagyon jó tapasztalatokat a használatukkal kapcsolatban. Azon kívül, hogy tájékozódtam, ezután saját magamon tesztelni is kezdtem őket...
A következőket tapasztaltam. Hihetetlenül megnőtt az energia szintem. El tudtam mellettük kezdeni és folytatni egy sikeres fogyókúrát, aminek az eredménye hat hét után  -11 kg. Közben, hogy ne csak a szubjektív tapasztalataimra legyek hagyatkozva, hanem valami kézzel fogható is legyen, minden hónapban csináltattam egy labor kontrollt is.

őszinte üdvözlettel"

Dr. Monostori Laci
Hasonló módon azok is fogyaszthatják akiknek gyomorsav problémájuk van (vagy egyéb gyomor problémájuk). A ganoderma lúgosít, kompenzálja a kávé savas hatását.

"Kezdetben élénkített a (hagyományos) kávé, de az utóbbi időben azt vettem észre, hogy miután megiszom a reggeli (3in1) kávémat, inkább tompább vagy feszült leszek, mint élénk. Igyekeztem elhagyni ezt a fajta "hagyományos 3in1" kávét, de hiányzott :)


Éppen jókor jött ez az új kávé. Azóta ezt  iszom, és nem tapasztalom a korábbi kellemetlen érzéseket."
Farkas László

Ez itt az Ön véleményének helye,
melyet a kipróbálás után szeretnénk közölni.
Köszönjük!

Nem tartalmaz szintetikus anyagokat, bio termesztésből és feldolgozásból származó termék (a három az egyben termékben pedig nádcukor van nem finomított fehér cukor).

"Sziasztok, mióta a 3 az 1-ben kávét iszom azóta sokkal jobban alszom és piszkosul jól esik. Már régóta nyughatatlanul aludtam néha 2-3 óránként felébredtem, de mióta ezt a termékeket fogyasztom, azóta van ez a pihentetõ alvás, amit ennek köszönhetek."
Kis-Bak János
Mindezen jó tulajdonságok ellenére nem kerül többe, mint egy jó minőségű kávé.


"Naponta fogyasztok kávét... a közérzetem nagyon jó, nincs megfázásos megbetegedés és az energiám a csúcson van. Frissességem vetekszik a fiatalokéval. (62 éves vagyok)
Legnagyobb örömömre, 4-5 éve tartó térdfájásom mára a múlté. Tudok térdelni és guggolni, és ezt az unokáim is nagyon díjazzák! Ezek után már nem is tudnám elképzelni az életemet ezek nélkül a számomra tökéletes termékek nélkül."
Neubergerné Márti

Már a kávéban levő mennyiség is képes javítani az általános testi funkciókat. Nem kell külön kapszulákat szedni, amit gyakran el is felejt beszedni az ember, a reggeli kávénkat viszont nem felejtjük el sosem :)

"Életem első negyven évében csak néhányszor ittam kávét, egyszerűen nem éreztem jól magam tőle... 2009 nyarán egyik barátom megkínált egy ganodermás kávéval, és én udvariasságból elfogadtam.

Ennek az lett a következménye, hogy a kávézás napi szertartássá vált, olyan jólesik meginni a kávémat. Nem repdes a szívem, nem lüktet az agyam, és nagyon finom. Nagyon érdekes, hogy a kávé után szellemileg teljesen felfrissülök, ami azt jelenti, hogy azon túl, hogy élénk vagyok, tisztán tudok gondolkodni, miközben belsõ nyugalmat érzek."

Miklós István


 
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval